21. srpna 2023 15:40
Komerční sdělení , Eva Pospíšilová

Čím kvalitnější krém, tím méně investic do dekorativní kosmetiky

Matematika mi nikdy nešla, jedno si ale umím, po zkušenosti s krémem B21 Renaissance, spočítat velmi snadno. Kvalitní péčí ušetřím za produkty dekorativní kosmetiky. Když mám totiž pleť krásnou, je třeba to předvést světu.

Ke kvalitě krémů a k tomu, že umí to či ono, jsem byla dlouho poměrně skeptická. A to se moje tvář nechávala hýčkat těmi nejluxusnějšími kousky, protože jsem zkrátka dokonalým produktem své doby. Podlehnu každé reklamě. Takže když mi byl vnucen pocit, že mazáním se přípravkem A budu krásná jako Ornella Mutti, koupila jsem ho. Jakmile jsem se chtěla podobat Pretty woman, sáhla jsem po jiné značce. Pak mi byla doporučena maska nanášená na noc místo krému. Sice jako fajn pocit, ale průvan v peněžence už tak moc bezva nebyl, a výsledky také ne. Začala jsem tedy pozorněji zkoumat, co na pleť aplikuju, a vnímat podprahová reklamní sdělení. Že třeba některé krémy pro mě nejsou tím pravým a že retuše dokážou své.

Ovšem, milé dámy, narazila jsem na značku Orlane. Ze své lásky k některým přípravkům jsem se již vyznala, krém B21 Renaissance je ale jiná káva. Používám ho – přesně týden. Za tu dobu jsme přestala používat make-up, zmizely mi mikrovrásky kolem očí a ranní líčení mi – díky kvalitě pleti – zabere pouhých sedm minut. Žádný primer, přípravek A, B, C, D ani další už nepotřebuji. A dokonce jsem si o víkendu troufla být nenalíčená. A dcery? Ty to komentovaly tím, že jsem nalíčená podle jakési bloggerky, influencerky, která tohle nude líčení přesně doporučuje.

Ne, nejsem nalíčená podle stylu někoho. Jen jsem našla přípravek, který dělá dobře mé pleti – a co slibuje, to splní. Jsem ráda, že konečně moje pleť vypadá skvěle, není stresem zašedlá. Zkrátka při pohledu do zrcadla mám pocit, že jsem se právě vrátila z několikadenní dovolené, kde mi bylo opravdu dobře. Nestresovala jsem se, byla na čerstvém vzduchu, hýbala se, zdravě jedla – a měla také dostatek sexu. To vše je na pleti totiž okamžitě vidět.

Novinka na trhu, inovovaný anti-aging elixír B21 Renaissance, napomáhá reaktivovat protein dlouhověkosti, a díky tomu obnovit mladistvý vzhled pokožky. Podstata této luxusní receptury spočívá v objevení nové, zcela výjimečné přísady. A tou je Chios Crystal Oil, který se získává z krystalků – neboli „slz“ – produkovaných stromy, jež rostou pouze na řeckém ostrově Chios. Látka, která se pyšní mimořádnou schopností stimulovat syntézu proteinu mládí, byla objevena teprve nedávno, během výzkumů prováděných na genetice stoletých lidí, a je známá pod názvem Klotho (což je odvozeno od jména řecké bohyně osudu, jejímž úkolem bylo „spřádat nit života“). Zvýšením produkce proteinu Klotho dochází k obnově samoregenerační schopnosti epidermálních buněk a jejich mladistvé vitality. Chios Crystal Oil navíc dokáže zlepšit biologickou prostupnost a účinnost 21 aminokyselin obsažených v komplexu B21.

Všechno ve výše uvedeném odstavci je pravda. A když si to nejste schopna zapamatovat, stejně jako já, takže jsem opisovala, mějte v hlavě uloženou jedinou informaci. Krém B21 Renaissance je přesně tím, co potřebujete pro to, aby vaše pleť hýřila mládím a zdravím.

A pod to se podepíšu. Prakticky nenalíčená. Ale krásná.

Dekorativní kosmetika Orlane neobsahuje parabeny. Více na orlaneinstitut.cz, kde najdete i e-shop. Vybrané přípravky značky Orlane zakoupíte také na letišti v prodejnách Aelia Duty Free Shop či v síti prodejen Marionnaud a v online lékárně Dr.Max. Další partnery najdete na orlanecz.com.