15. července 2023 19:10

Česká hvězda Wimbledonu Vondroušová, jak ji neznáte. Takhle to sekne tenistce v plavkách

Tenisový svátek Wimbledon se nesl pro české fanouška na vlnách obřího překvapení a finální euforie. Místo klasických favoritek Kvitové či Plíškové totiž na londýnském kurtu nejvíce zazářila tenistka Markéta Vondroušová, která porazila několik favoritek a na anglickém trávníku absolutně dominovala. Co všechno jste o ní nevěděli?

Není to samozřejmě poprvé, co Markéta Vondroušová svými úžasnými výkony nadchla tenisový svět a dala o sobě hlasitě vědět. Ostatně, jsou to dva roky, co si z olympijských her odvezla stříbrnou medaili. V sobotu 15. června si ovšem připsala vůbec svůj největší tenisový úspěch. S naprostou sebedůvěrou a takřka bez zaváhání si totiž podmanila prestižní turnaj Wimbledon a získala svůj první grandslamový titul v kariéře. Stala se pak první nenasazenou hráčkou v historii, která legendární turnaj ve Velké Británii vyhrála. Díky vítězství se pak z 42. místa přesune ve světovém žebříčku mezi deset nejlepších tenistek světa.

Na největší úspěch na britském kurtu měla zaděláno už při vítězství v napínavé bitvě nad čtvrtou hráčkou světa, Jessicou Pegulovou ve čtvrtfinále. Ve čtvrteční bitvě o finále pak Vodroušová vyzvala ukrajinskou tenistku Elinou Svitolinovou, s níž si také hravě poradila. Ve finále pak ve dvou setech porazila favoritku Uns Džábirovou, která pod tlakem takřka bezchybné Vondroušové dělala čim dál více chyb a prohrála druhé finále Wimbledonu za sebou.

Máme tu tedy ideální čas se dozvědět něco málo o tenistčině osobním soukromí. Markéta je velkou milovnicí tetování, kterých má údajně tolik, že už je ani nedokáže spočítat a její největší závislostí je láska k čokoládě a scrollování na Instagramu. Když má pak tenisové volno a měla by si vybrat mezi dovolenou na horách či u moře, vždy zvolí druhou možnost. Vondroušová nejspíš nepatří mezi velké fanynky výšlapů a místo toho ráda opaluje své vypracované tělo na pláži. Což je poznat i z jejích sexy fotek na Instagramu.

Pánové si ovšem musí nechat zajít chuť, tenistka už je totiž rok vdaná a dokonce se už technicky ani nenosí jméno Vondroušová. V červenci loňského roku si totiž vzala svého dlouholeté partnera Štěpána Šimka a přijala jeho příjmení. Jenže zatímco na občance či řidičáku už je tedy Šimkovou, ve sportovním světě chce stále vystupovat pod jménem, pod nímž ji lidé znají nejvíce.

Další podobné články

Sdílejte článek
Štítky Wimbledon Markéta Vondroušová sexy fotky Jessica Pegulaová v plavkách