22. června 2023 13:31

Bývalá vojanda své zbraně rozhodně neskrývá. Na OnlyFans ji sledují nejvyšší generálové

V minulosti byla připravena bránit svou vlast, dnes své armádní zkušenosti prodává spolu se svým tělem na OnlyFans. Sledují ji i její bývalí nadřízení z armády.

Bývalá mariňačka, dnes úspěšná OnlyFans modelka. Cesta mladé Američanky Taylor Gunner se snad s výjimkou armádní minulosti nijak příliš neliší od té, kterou se dnes ubírá čím dál více atraktivních dívek. Jakmile si totiž spočítají, že normální prací se moc dobře neuživí, zatímco slavná platforma pro dospělé nabízí cestu k penězům, která je mnohem rychlejší, bezpečnější a pro leckteré z nich i zábavnější, je vymalováno. Pro samotnou Gunner to však přece jen začalo omylem.

Přesněji řečeno nechtěnou ukázkou jejího těla, když na Twitteru tehdejší partner zveřejnil její nahou fotku, aby nalákal jiné muže a páry ke swingování. K její nevíře měla fotka velký úspěch, a jakmile půvabná zrzka zjistila, že má na internetu početný zástup fanoušků, přítele vykopla a svůj profil začala spravovat ona sama. To ji nakonec dovedlo až na OnlyFans a od té doby se její život naprosto změnil.

Na svém účtu pak využívá nejen zkušeností z armády a bohaté historie s vojenskou technikou, vybavením i kontakty (ostatně díky výše zmíněnému ji sleduje i spousta vojáků, a dokonce i někteří bývalí nadřízení), ale snaží se obsahem cílit i na další skupiny, včetně nadšenců do komiksů. Cosplay Black Widow a trička se Spider-Manem i stylizování se do Mary Jane Watson patří k dennímu pořádku.

Její specialitou pak je plnit svým nejštědřejším příznivcům přání na míru. Když má někdo nějakou fantazii a dobře za to zaplatí, neváhá se mu ji Gunner splnit například tím, že natočí video na střeleckém ranči nebo převlečená za vojenskou sestřičku. A ano, díky nové kariéře si přičichla i k pornografii. Dnes už existuje jen málo věcí, za které by se kráska styděla, natož kterých by se štítila. A dokud má přízeň i podporu od svých věrných fandů, není co řešit.

Další podobné články