3. ledna 2024 18:52
Petr Bošnakov

Bylo dobře a bude ještě líp

Stěží lze zahájit vstup do nového roku 2024 příhodněji než přehlídkou dámského půvabu, ostatně tato role je Playboyi historicky předurčena. Pochopitelným zdrojem inspirace je výběr toho nejlepšího z pictorialů, které magazín s ušákem v logu prezentoval v loňském roce s tím, že letos bude v tomto ohledu minimálně stejně dobře.

Nezapomenutelný zážitek

V lednu se opět potvrdilo, že světově proslulý pražský zábavní klub pro dospělé Hot Peppers je doslova líhní Playmate. Po úspěšných předchůdkyních Simoně a Kristýně se na obálce objevila barmanka Marie Langerová, která podle svých slov nad nabídkou neváhala ani vteřinu a udělala dobře. Pod pečlivým dohledem producenta pictorialů Jána Bulky se fotilo na Kypru a podle hlavní aktérky se jednalo o nezapomenutelný zážitek. „Sešla se perfektní společnost, a přestože byla pracovní návštěva Kypru velmi náročná, všichni jsme si to přes značné pracovní vytížení užili, a ještě se k tomu nasmáli. Platí to i pro focení při západu slunce v ledové vodě, které bylo ještě náročnější než volant na pravé straně, se kterým jsme od začátku všichni bojovali,“ přiznala Playmate v rozhovoru.

V případě dokonalé postavy Marie nepotěšila výživové poradce, neboť se spoléhá na genetiku. První dojem z pictorialu předčil i ta nejsmělejší očekávání. „Celý projekt jsem udržela do poslední chvíle v utajení, takže reakce se teprve dostaví. Každopádně případné reakce hodlám využít k zamyšlení nad tím, kteří lidé mají v mém životě zůstat a bez kterých se klidně a ráda obejdu,“ dodala.

Focení jako výzva a zkušenost

Úspěšná herečka Denisa Nesvačilová, královna červnového čísla, dostala z Playboye nabídku z kategorie těch, které se neodmítají. Fotilo se v Denisině oblíbeném Londýně a práce byla umocněna přepravou privátním letadlem. „Mám ráda teplo a sluníčko, pokud mi to čas jen trochu dovolí, snažím se cestovat. Přesto je Londýn mým nejoblíbenějším městem. Je to blízko, je tam nádherně. Kromě toho jsem fanynkou Harryho Pottera a Hercula Poirota. Taky mám ráda britskou módu a vůbec to, jací Angličané jsou, zbožňuji jejich angličtinu. Jsem prostě z Londýna nadšená,“ prozradila.

Přestože se fotilo v lehké časové tísni, výsledek podle Denisy předčil i hodně smělá očekávání. „Všechno bylo precizně připraveno, akorát jsem nenabídla velký výběr termínů. Měla jsem totiž před premiérou, se kterou jsou tradičně spojené hlavní zkoušky a generálka. Vedle toho další pracovní závazky, které jsem nemohla přesunout, i kdybych stokrát chtěla. Takže se čekalo, až budu mít čas,“ konstatovala s tím, že focení brala jako výzvu a zkušenost, kterou si chtěla užít, což se stalo.

Dvojitý burger s majonézou

Prosincová Playmate Valeria Salvatore je pozoruhodná mladá dáma. Věnovala se gymnastice a tanci, hrála s kluky na vesnici fotbal, přičemž rány rozdávala i přijímala. Před Messim preferuje profesionální tanečnice Valeria Ronalda, ve volném čase jí nečiní problém postavit se k plotně, její francouzská cibulačka nemá chybu. „Nikdy jsem si nic neodříkala. Jasně, před focením, případně vystoupením, módní přehlídkou a podobnými aktivitami se musím lehce mírnit. Ale když mám po příchodu z práce domů chuť na dvojitý burger s majonézou, tak si ho prostě objednám. Mám průpravu z dětství, babička mě vykrmovala svíčkovou, gulášem i chlebíčky. Není nadto mít dobré spalování,“ vysvětlila se smíchem recept na dokonalé tělo.

Blonďatá Playmate se charakterizovala jako mile a upřímně hubatá s tím, že každému řekne, co si o něm myslí, ale není to ve zlém. Zároveň Valerii nečiní problém omluva. „Když usoudím, že omluva je upřímná, ráda ji přijmu a považuji věc za ukončenou, dál se v tom nešťourám. Většinou se chovám diplomaticky, ale pokud mi něco ujede, tak se dokážu ze srdce omluvit a ráda to dělám z očí do očí. Z vlastních chyb se učím. To je podle mě základ.“

Svoboda a rebelství

Na závěr roku se v roli cover star představila pozoruhodná mladá dáma Julie Hojdyszová zastávající názor, že pokud někdo nemiluje, tak vlastně nežije. Do historie soutěže Miss České republiky se rodačka z Třince a studentka marketingové komunikace ve Zlíně, pendlující mezi Prahou a Frýdkem-Místkem, zapsala svým rozhodnutím vzdát se korunky za druhé místo ve prospěch svobody a rebelství. „Nechtěla jsem přijmout nálepku, se kterou jsem se neztotožnila. V době, kdy jsem se do soutěže hlásila, jsem měla nějakou představu o své prezentaci, která mi ale nebyla umožněna. Chtěla jsem totiž nabourat a zbořit představu o tom, že modelky jsou hloupé „holky pro všechny, hlavně pro sportovce,“ objasnila svůj krok držitelka červeného univerzitního diplomu. „Měla jsem záměr prezentovat, že slečna muže být vzdělaná a inteligentní, ale současně i sexy Miss a Playboy star. Bohužel to nešlo, tím pádem pro mě korunka ztratila smysl.“

Přestože Julie žije podle vlastních pravidel, platí řádně daně a občas přechází na červenou, dává si pozor, aby ji nepřejelo auto. Žije s hlavou v oblacích, má velké sny, v případě Playboye se jeden z nich splnil, ale současně stojí nohama pevně na zemi. Za nejdůležitější považuje vlastní schopnost dojít do stadia, ve kterém eliminovala vliv okolí na svůj život. „Kdysi mě šikanovali učitelé a spolužáci. Podle nich jsem neměla v životě nic dokázat, vystudovat vysokou školu, brali mě jako loosera. A tak jsem se rozhodla, že jim ukážu, čeho jsem schopná a co umím. Řekla bych, že se mi to podařilo.“

Sdílejte článek
Štítky Playmate pictorial Denisa Nesvačilová Playboy 01/23 Marie Langerová Playboy 06/23 Playboy 12/23 Valeria Salvatore Playboy 01/24 Julie Hojdyszová