19. dubna 2023 11:50
Komerční sdělení

Buďte svobodní a tvořte kdekoliv s Yoga Slim 7i Pro X

Dnes se stává již skoro pravidlem, že tvůrci nejrůznějšího obsahu stále cestují a využívají k práci kavárny, coworky i pohodlí svého domova. Samozřejmostí by tedy mělo být, aby byl váš pracovní stroj bytelný a přenosný. Modely Yoga od firmy Lenovo v elegantním a tenkém obalu jsou synonymem pro plynulost a výkonnost. Nový model Yoga Slim 7i Pro X není výjimkou – svým výkonem bez problému nahradí stolní počítač, ale na zádech ho ani ani nepocítíte.

Pracujte, kde se vám zrovna zachce

Již dávno neplatí, že čím jsou notebooky výkonnější, tím jsou také rozměrnější. Každý, kdo se pohybuje na cestách, ocení úsporu každého gramu. Dnešní technologie nám již dovolují vměstnat ten nejlepší hardware do tenkých a lehkých notebooků, jako je Yoga Slim 7i Pro X. Má 14,5 palcový displej, což je ideální menší úhlopříčka, na kterou se však vejde vše potřebné, a váhu necelých 1,5 kilogramu, takže se s přehledem dá přenášet i v menším batohu. V designovém celohliníkovém těle, které se stane chloubou každého pracovního stolu, tepe procesor až 12. generace Intel® Core™ i7. Pohodlné práci na dálku nahrává také dlouhá výdrž baterie – bez nabíječky si vystačíte až 13 hodin, po kterých se přístroj bleskově zotaví díky podpoře rychlého nabíjení. Je také perfektně variabilní a připojíte ho ke všem konektorům, které můžete pro práci potřebovat.

Stvořený k tvorbě

Důvodů, proč je tento notebook naprosto ideálním řešením pro tvůrce, je mnoho. Byl přímo sestaven k tomu, aby vám váš tvůrčí proces udělal příjemnějším a plynulejším. Tvůrci audiovizuálního obsahu ocení až NVIDIA® GeForce RTX™ 3050, která je ideální pro náročné kreativní práce. Celý přístroj má certifikaci NVIDIA® Studio pro rychlejší renderování a kvalitnější úpravy a byl vyladěn pro editaci videí v Adobe Premiere Pro. S takovou plynulostí práce budete kreativní nápady sypat z rukávu. Není nic horšího, než když se zahlcený počítač zasekne uprostřed renderování či úpravy fotek – to se vám ale s Yoga Slim 7i Pro X rozhodně nestane.

Při dlouhé práci vás podrží i displej s certifikací Low Blue Light, který šetří vaše oči. Obrazovka 3K PureSigh je volitelně dotyková, takže se od práce s klávesnice a myší libovolně přesunete k práci s tabletem. Nejen pro úpravu videí a fotek jsou na obrazovce barvy kalibrovány na přesnost Delta E<1. Ke kvalitní produkci hudby a videí je potřeba i kvalitní zvuk. O ten se postarají 2 reproduktory Harman a Dolby Atmos®. Při videokonferencích, nebo kdykoliv bude potřeba, se můžete spolehnout na 2 integrované mikrofony.

Lenovo Yoga Slim 7i Pro X je jednoduše skvělým parťákem pro všechny kreativní tvůrce, kteří si potrpí na přenosnost, variabilitu a elegantní a reprezentativní design, který ale nikdy nejde na úkor výkonu. Dokáže zaručit, že vaše práce bude perfektně plynulá a vy se budete pokaždé dostávat do pracovní flow.