9. července 2024 11:15

Americká virální hvězda: Objeví se Hawk Tuah girl v Playboyi? Co dalšího o ní ještě víme

Tahle holka má všechno, co má mít. Blond kočka Hailey Welch (23) z amerického Tennessee je mladá, má svůdnou postavu a půvabný obličej. A navíc má ten správný recept na to, co udělat v posteli, aby dohnala muže k šílenství. Aspoň tedy její odpověď na tuhle otázku, kterou jí cestou z nočního tahu položil zvídavý reportér, ji katapultovala mezi miláčky sociálních sítí. Není proto divu, že by si ji teď mnozí přáli vidět na stránkách Playboye.

Pokud ji, ani její odpověď na dotaz, čím muže přivést v posteli k šílenství neznáte, seznamte se a vězte, že Hawk Tuah, není její druhé jméno. I když dnes už téměř ano. Každopádně pojďme si vysvětlit, pokud nevládnete angličtinou téměř na úrovni rodilce, že tahle dvě slova jsou přepsaná citoslovce, kterými Hailey doprovodila celkem názorně svou odpověď, že na „tu věc“ je potřeba pořádně „plivnout“.

Posliněná alkoholem tohle řekla, šla spát, ráno se probudila a zjistila, že je absolutním hitem internetu, který všichni sdílí. A byť prý o slávu nikdy nestála, pořádně si jí teď užívá. A taky se zručně chopila velké obchodní příležitosti. Stihla totiž už vydat vlastní merch se slovním spojením Hawk Tuah a už ji dokonce i zastupuje vlastní manažer.

Každopádně jak svěřila svému v současnosti více než milionu sledujících na Instagramu, před svým proslavením nikdy nebyla učitelkou, kvůli svému dnes už nesmrtelně populárnímu videu nepřišla o práci a není ani dcerou kazatele. A jak je to s focením pro Playboy? Podle toho, co Hawk Tuah girl svěřila na Instagramu, nabídka od prestižního magazínu údajně skutečně přišla, Hailey ji ale odmítla. A nejen ona. „Ozvaly se mojí kamarádce Chalsey s tím, že by nás chtěli obě společně, my je ale odmítli,“ prozradila blondýnka. Takže silné řeči ano, činy prozatím ne. Zatím...

Sdílejte článek
Štítky postel Instagram Playboy Hawk Tuah Hailey Welch Hawk Tuah Girl