31. října 2023 18:35

Americká pin-up modelka Sabina Kelley: „Nikdy jsem nechtěla být modelkou, ale jsem v tom opravdu dobrá.“

Zářijové vydání s krásnou Sabinou Kelley nás doslova uchvátilo. Je to jako setkání s dobrým vínem, které stárne s elegancí a stále nabízí nepřekonatelnou chuť. Proto nedovolte, aby vám toto vydání uniklo. Poskytujeme vám jedinečnou příležitost k získání této edice, která si jistě zaslouží místo ve vaší knihovně. Připojte se k nám a připomeňme si toto mimořádně zajímavé číslo rozhovorem a krásnými fotografiemi Sabiny Kelley.

Sabina Kelley je americká pin-up modelka, módní ikona a herečka. Působila jako porotkyně v reality show Best Ink. Narodila se v Kalifornii a v současné době žije a vystupuje v Las Vegas. Byla první potetovanou showgirl vystupující v kasinech v Las Vegas Strip. Společně s manželem vlastní tetovací studio Smiles n Cries Tattoo.

Playboy: Jak ses poprvé dostala k pin-up modelingu a co tě přitahovalo na této konkrétní stylizaci?
Sabina: Vždycky jsem měla ráda pin-up dívky jako Bettie Page a Bunny Yeager a zbožňovala jsem styl 40. a 50. let: oblečení, spodní prádlo, hudbu, auta, domy, líčení a účesy. Na počátku své kariéry jsem navštívila akci Viva Las Vegas Rockabilly a dostala jsem tu nabídku nafotit titulní stranu pro časopis Car Culture Deluxe. Souhlasila jsem! Od té doby se všechno rozjelo. Nikdy jsem nechtěla být modelkou, ale byla jsem v tom opravdu dobrá.

Playboy: Jsi hlavní showgirl vystupující v Las Vegas, jaké jsou tvé nejvíce nezapomenutelné zážitky, které jsi měla na jevišti?
Sabina: Být první dost potetovanou showgirl, která vedla show na Las Vegas Stripu, byl jedním z mých největších úspěchů. Miluji prosazování nových cest a lámaní bariér. Hned jak mi bylo 18 let, začala jsem jako skutečná Las Vegas showgirl v show Jubilee a zůstala jsem tu dva roky. Mé fotky byly na všech billboardech, hotelových marquee a v programech celých pět let. Vystupovala jsem jako burleska po celém světě a hostovala na mnoha show v Las Vegas Stripu, včetně pin-up, X Burlesque, X Country, Totally Outrageous Brunch, A Touch of Burlesque a Brian Newman’s After Dark s kapelou Lady Gaga.

Playboy: Mohla bys nám řict něco o svém tetovacím studiu Smiles n Cries Tattoo? Co tě motivovalo otevřít si tetovací studio a čím se liší od ostatních?
Sabina: Smiles n Cries je nově otevřené tetovací studio v Las Vegas. Zaměřujeme se na umělecky kvalitní tvorbu v moderním a jedinečném tetovacím prostředí. Můj manžel Nixx pracuje už pětadvacet let jako tatér a díky mému známému jménu v oblasti modelingu a televizi jsme oba v tetovacím průmyslu velmi uznávaní.

Playboy: Jak zvládáš skloubit svou úspěšnou kariéru se svým rodinným životem?
Sabina: To není nikdy snadné, ale nějak to zvládám. Moje rodina je vždy na prvním místě. Jsem manželka a máma tří dětí – Savannah, Kaiden a Grace Lynn, a máme dva psy, Baby a Sundae.

Zářijové vydání s cover star Sabinou Kelley v prodeji zde. Jako příjemný bonus přidáváme poštovné zdarma.