3. července 2024 13:48

7 nejžhavějších párů letošního festivalu ve Varech! Plus jeden sesterský bonus

KVIFF: Gabriel Jiráčková provokuje

Při současných vedrech je žhavým párem v podstatě každý, kdo letos do Varů na festival dorazil. Ne všichni v den slavnostního zahájení na červeném koberci zazářili, leskla se ale většina. Ovšem dost vtipů. Tohle jsou ty nej páry, které se na Mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech objevily. Podívejte se na dvojice, které spolu ladily víc než jiné, procházku festivalem si zpestřily vášnivými gesty a láskyplnými pohledy, nebo z nichž minimálně jeden – dobře, řekněme si na rovinu jedna – byla zatraceně sexy.

Sebastian Navrátil & Andrea Bezděková

Ruku v ruce vstoupili na červený koberec, tak ho taky prošli a nepustili se ani v útrobách hotelu Thermal. Andrea Bezděková a Sebastian Navrátil jsou zkrátka očividně zaláskování. A to tak moc, že se nejen nehnou jeden od druhého, misska s pohledem zelených kočičích očí a statný zpěvák si v ideálním případě dopřávají a užívají neustálých vzájemných doteků.

Lukáš Dlouhý & Gabriela Dlouhá

Jak bychom mohli vynechat Lukáše Dlouhého s manželkou Gabrielou, když si záhy po zahájení vysloužila něžnější polovina tohoto páru označení největší sexbomba červeného koberce ve Varech. Zatímco její manžel umí smeče na kurtu, vysoká brunetka už během krátké chůze z limuzíny do hotelu Thermal předvedla svůj vlastní sexy smeč. V modrých upnutých šatech nechala Gabriela všechny přítomné obdivovat svou štíhlou postavu i rýsující se bradavky.

Čestmír Strakatý & Hana Strakatá

Moderátora Čestmíra Strakatého do Varů doprovodila jeho manželka Hana. Hned na zahájení festivalu se štíhlá černovláska vytasila s upnutou róbou ve výrazné žluté barvě, která fantazii nechávala jen velmi málo prostoru. Manželé se od sebe na červeném koberci téměř nehnuli a v duchu hesla: „Kryj mi záda“ si Hana držela svého muže v nenápadném přesto patrném kontaktu těsně za sebou. Ledaskdo Tak Čestmírovi mohl závidět, jak se k němu jeho žena tisknula svým kulatým zadečkem.

Karel Janák & Romana Goščíková

Ze společné dovolené rovnou na festival do Varů. Odpočatí, opálení a jako vždy s úsměvy a zavěšeni do sebe. I tahle dvojice je proslulá tím, že když to jde, dává si i na veřejnosti neustálými doteky a tělesnou blízkostí znát, jak moc se má ráda. A taky že se Karel Janák s Romanou Goščíkovou stále navzájem přitahují. Štíhlá herečka a její mužný režisér byli na červeném koberci v hotelu Thermal ukázkovým příkladem, že jiskry vášně můžou lítat i po letech manželství.

Jaromír Jágr & Dominika Branišová

Nejen na zahájení se dějí věci. Během něj rozhodně nebyla možnost zachytit láskyplný pohled Dominiky Branišové směrem k Jaromíru Jágrovi. Na ten si fanoušci tohohle sexy páru museli počkat na přehlídku Zuzany Lešák Černé, kde v nestřeženém okamžiku přitažlivá brunetka nejen že hodila neuvěřitelně smyslný pohled na svého urostlého hokejového boha. Došlo i na ruku stehně. To se to hladí svaly zocelené desítkami let tvrdých tréninků u ledu.

Míra Hejda & Zorka Hejdová

I tady to pořád funguje, to si pojďme říct. Tihle dva modroocí blonďáci vypadají sice jako andílci, nenechte se ale mýlit. Pekelně to mezi nimi jiskří. Na vášnivý polibek došlo na večírku skupiny Progresus, kterým si manželé Hejdovi rozhodli zpestřit návštěvu filmového festivalu. Jestli v tom sehrál roli leopardí outfit na tělo, ve kterém moderátorka dorazila, nebo má instinkty šelmy zkrátka v sobě, to ví nejlíp její muž. Přítomným fotografům každopádně tenhle projev manželské náklonosti neunikl.

Adam Mišík & Natálie Jirásková

Ach ta mladá láska. Tihle dva se na sebe na veřejnosti sice nevrhají, však taky plnoletosti Natálie dosáhla teprve nedávno. Její neméně sexy máma Iva Kubelková navíc zamilovanou dvojici na společenské akce často doprovází, a kdo by se chtěl líbat před rodiči, že. Každopádně letmé dotyky jsou přítomné vždy a byly i na přehlídce Zuzany Lešák Černé.

Aňa Geislerová & Ester Geislerová

Jako sexy černé vody si v den zahájení festivalu vyrazily na červený koberec sestry Geislerovy. Obě od hlavy po paty oblečené do černé barvy, přesto rozhodně nesplývaly. Mladší Ester zvolila rolákový typ šatů, které všitým korzetem a zpracováním na tělo ukázaly v jednoznačných obrysech hereččinu postavu. Slavnější Aňa sáhla po šatech bez ramínek a rovněž šitých tak, aby ukázaly, že štíhlou postavičku si herečka udržuje i chvíli před padesátkou.

Sdílejte článek
Štítky Karlovy Vary KVIFF Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary Aňa Geislerová Andrea Bezděková Adam Mišík Ester Geislerová oděv Natálie Jirásková Karel Janák červený koberec Hotel Thermal Romana Goščíková Karel Janák Čestmír Strakatý Sebastian Navrátil KVIFF 2024 Lukáš Dlouhý